Behöver du hjälp med betonghåltagning?
Då har du kommit rätt.

Vi utför håltagning i betong i alla dess former och material.

Hur kan vi hjälpa dig?

Name
Phone
Email
Message
Tack för ditt meddelande! Vi återkommer med svar till dig inom kort.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Experter på håltagning

 I alla dess former. Och i hårda material.

Effektiva och snabba

Vi gör det säkert och med precision.

Inget är omöjligt

Vi har kunskapen och erfarenheten

Behöver du hjälp med betonghåltagning kan du kontakta oss direkt på telefon, e-post eller besöka vårt kontor i Norrköping. Välkommen!

Behöver du hjälp med betonghåltagning kan du kontakta oss direkt på telefon, e-post eller besöka vårt kontor i Norrköping. Välkommen!

Betonghåltagning

Vi utför håltagning i betong i alla dess former och material. Vi hjälper storindustrin med avancerade uppdrag (som installationsborrning) där inget får gå fel. Och vi hjälper byggen med akuta problem där saker och ting gått snett, exempelvis när man mätt fel (som de upptagna dörröppningarna som är för små för de 28 balkongdörrar som är beställda).

Men vi hjälper också tant Märta med betongborrning i badrummet för bättre cirkulation (ventilationsborrning). Eller Svenne som tänkte; ”hur svårt kan det va” och gjöt sin egen betongplatta i garaget … och därefter insåg att ja, det var ju inte helt enkelt. Plattans fall blev fel och allt vatten rann ut mot väggarna i stället för till golvbrunnen. Lösningen? Vi fräste och slipade ner alla högpunkter för att få rätt fall till brunnen. 

Vad är betonghåltagning?

För att vara lite mer precis så handlar alltså betonghåltagning om att ta hål i betong som gjutits. Vi är många betonghåltagare branschen, men visst skiljer vi oss åt.

Betongsågning

Behöver du hjälp att såga i betong? Ta upp öppningar för dörrar och fönster? Eller kanske såga upp för trapphus, hisschakt eller garagedörrar? Då är det betongsågning som gäller.

Till de riktigt stora jobben använder vi rälsgående hydraul- eller högfrekvenssågar. Ibland behöver vi även komplettera med handhållna betongsågar.

Vår kunskap om att såga i betong sträcker sig långt bortom lagomland. Vi har erfarenhet från de mest knepiga miljöer och kan med största sannolikhet lösa det som andra klassar som omöjligt.

Utbildad personal för betonghåltagning

Under årens lopp har vi skaffat oss en bred kunskap om betonghåltagning. Vi har utfört uppdrag inom bygg, industri, fastigheter, bostadsrättsföreningar och privatkunder. Bland våra kunder hittar du Skanska, Eon och Agroetanol.

Som kund till oss kan du känna dig trygg.

Hur upplevde du oss och utfört arbete?

Din åsikt är ovärderlig för oss och vi uppskattar din ärlighet.

Vi är fast beslutna att fortsätta att utvecklas och leverera högkvalitativt arbete och din feedback kommer att vara en viktig del av den processen.

Scroll to Top