Vi utför vajersågning med hög kvalitet och bästa precision när du behöver såga i tjocka och hårda material som betong, granit eller stål.

Eller när sågklingorna inte räcker till.

Hur kan vi hjälpa dig?

Name
Phone
Email
Message
Tack för ditt meddelande! Vi återkommer med svar till dig inom kort.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Experter på håltagning

 I alla dess former. Och i hårda material.

Effektiva och snabba

Vi gör det säkert och med precision.

Inget är omöjligt

Vi har kunskapen och erfarenheten

Har du frågor eller funderingar kring vajersågning? Hör av dig så hjälper vi dig.

Har du frågor eller funderingar kring vajersågning? Hör av dig så hjälper vi dig.

Vajersågning – Betongsågning för större sågsnitt

Denna tysta och vibrationsfria betongsågning gör det möjligt att såga i princip hur tjocka block som helst. Vajersågning ger närmast obegränsade möjligheter för håltagning av exempelvis trapphål och betongfundament.

NBH utför all typ av vajersågning 

Vajersågning används när vi ska såga i betong. Det är som namnet avslöjar; sågning med vajer. Det är en metod som lämpar sig väl när du behöver såga i stora betongfundament. Inte minst på platser där det inte är möjligt eller ens tillåtet att spränga. Eller för den delen i trånga utrymmen där det är svårt att komma åt.

Så här funkar det

Oftast handlar det om större betongfundament inom industrin. Deras verksamhet är ofta beroende av ett kontinuerligt flöde utan driftstopp. Att då erbjuda är ett effektivt och snabbt arbete är alltid väldigt uppskattat. Det är också en effektiv metod för att ta bort stora sektioner armerad betong som väggpelare, fundament och brosektioner.

NBH — en trygg partner

Som kund till oss kan du känna dig trygg. Vi har flera års erfarenhet och goda referenser. Vi hjälper dig genom hela processen. Vi kan utföra en rad olika vajersågningar, och anpassar oss efter de behov ni har. Små som stora betongblock och konstruktioner. Vi kan såga delar eller ta bort hela block.

Du behöver i princip inte göra något. NBH sköter allt från montering till sågning och bortforsling av allt material. Oavsett omfattning.

Hur upplevde du oss och utfört arbete?

Din åsikt är ovärderlig för oss och vi uppskattar din ärlighet.

Vi är fast beslutna att fortsätta att utvecklas och leverera högkvalitativt arbete och din feedback kommer att vara en viktig del av den processen.

Scroll to Top