Våra medarbetare

Tim Fritiof
Ägare
011 – 500 23 21
tim@nbhbtg.se
Tobias Karlsson
Håltagare
011 – 500 23 22
tobias@nbhbtg.se
Jens Abrahamsson
Håltagare
011 – 500 23 23
jens@nbhbtg.se

Tim Fritiof är den som startade bolaget. Bakom sig har han drygt 20 års erfarenhet. En väldans massa år för en så ung kille. Men faktum är att han började redan som 13-åring. Då hängde han med farsgubben ut på håljobb. Skolan var inte något alternativ för en med myror i brallan. Om man säger så. De åkte ut till byggarbetsplatser och industrier. Släpade tunga verktyg och kablar. De borrade hål i betongkonstruktioner och fundament. I väggar och golv. Det var betonghåltagning på hög nivå. Skitigt. Tungt. Och helt underbart. Sen dess är han fast.

Det är summan av alla jobb som gör att vi är där vi är idag!

Det är summan av alla jobb som gör att vi är där vi är idag!

Vår vision

Vi ska vara den bästa och den enda håltagningfirma våra kunder vill anlita. Vi ska ha en riktigt bra dialog genom hela kedjan och våra kunder ska vara nöjda från första kontakt till faktura.

Vårt löfte

Så kommer vi till det här med varumärkeslöfte. I vår värld existerar inget sånt. Alltså det finns ju en överenskommelse mellan oss och dig som kund. Men vi slänger oss inte med några tjusiga begrepp som ”varumärkeslöfte”. Vi jobbar ju med betong. Eller om man ska vara mer precis; med problemlösning. Fast det ligger ju ändå något fint i det här med ett löfte till dig som kund. Så om vi skulle våga oss på att lova något är det följande; Jobbet blir gjort och du blir nöjd!

20 år senare är drivkraften den samma

NBH tror på kraften i att göra ett gott jobb. Och att vi verkligen kan göra skillnad. Ett gott jobb som innebär att du som kund får en lösning som gör att du kan jobba vidare som om inget hänt. Japp, det är sant. Du kommer knappt märka att vi varit där. Förutom att vi fixat det vi lovat förstås. Övertygad än? Om inte läs vidare.

Vi hoppas och tror att den goda kraften driver en positiv förändring i vår bransch. Och förvandlar en skitig bransch till något så mycket bättre. Vårt arbete handlar helt enkelt om sann glädje och stolthet över det vi utför. Betonghåltagning.

Vår maskinpark och verktyg

För dig som kund innebär vår moderna och breda maskinpark nämligen att vi kan utföra alla former av projekt. Vi kan ta uppdrag av dig som är verksam inom industrin, fastigheter, bygg, offentlig verksamhet, bostadsrättsförening eller helt enkelt är privatperson.

Vår maskinpark gör att vi kan jobba snabbt och effektivt. Det gör också att kostnaden på sista raden blir mindre. Dessutom skapar det en mer hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare. Samtidigt som det blir mer hållbart för naturen runtomkring oss.

Vår kunskap om att såga i betong sträcker sig långt bortom lagomland. Vi har erfarenhet från de mest knepiga miljöer och kan med största sannolikhet lösa det som andra klassar som omöjligt.

Här är förresten listan på vår maskin- och verktygsflotta. Det är inte utan att vi är stolta.

Wiresågar
Högfrekventa väggsågar
Golvsågar från 500-1200 mm
Torrborrningsmaskin
Borrmaskiner i alla dess storlekar
Högfrekventa handsågar

Våra framgångsfaktorer

Vår drivkraft är att göra ett bra jobb. Att göra det ärligt. Och noggrant. Sen har vi alla en förkärlek för att göra saker ännu lite bättre. Vi skruvar alltid på idéerna kring; hur kan vi göra detta ännu mer effektivt? Hur kan vi vinna tid åt kunderna ­– och åt oss själva? Hur kan vi ta hjälp av metoden Lean production? Hur skapar vi den bästa arbetsmiljön? Hur får vi kul på jobbet?

Vi hoppas och tror att den goda kraften driver en positiv förändring i vår bransch. Och förvandlar en skitig bransch till något så mycket bättre. Vårt arbete handlar helt enkelt om sann glädje och stolthet över det vi utför. Betonghåltagning.

9 saker vi strävar efter för att ge dig det du behöver

01. Struktur
02. Effektivitet och snabbt jobb
03. Funktionellt, extremt städat
04. Allt material i bilen
05. Vad kan vi göra bättre? (allt går alltid att förbättra)
06. Nå vår fulla potential
07. Konstant utveckling
08. Våga chansa, inte rädd för att göra bort sig

09. Vår ledstjärna: rätt grej på rätt plats

BFB och Byggföretagen – eller vår syn på saken

Som medlemmar i BFB och Byggföretagen åtar vi oss att erbjuda en trygg och säker arbetsplats för våra anställda. Vi har kollektivavtal och samtliga medarbetare är försäkrade. Det innebär en trygghet för dig som kund. Det är också en slags kvalitetssäkring på våra utförda arbeten. Dessutom innebär vårt medlemskap att våra medarbetare inte kommer till skada i sitt arbete. Och att de har schyssta löner.

Ärligt. Vi vill ogillar oseriösa företag som tummar på säkerhet och kvalitet. De är förvisso billiga, men inte sällan medför det problem, som undermåligt jobb som kostar ännu mer när det ska åtgärdas.

Den här branschen är både tung, skitig och bullrig. Därför tar vi vår arbetsmiljö på största allvar. Vi ska följa de regelverk som finns. Vår arbetsmiljö är viktig. Punkt.

Att vår bransch är skitig kan knappast undgått någon. Just därför är våra kläder och bilar alltid rena. Fattas bara: betong är ju frätande. Men det är viktigt för oss ur flera aspekter, inte minst för vårt varumärke. Våra bilar är i topskick. Alla medarbetare ansvarar själva för tvätt och rengöring av sina bilar och verktyg. Omsorgen om dessa går inte att ta miste på. Inte sällan hänger vi här på kvällarna, tvättar och rengör.

Hur upplevde du oss och utfört arbete?

Din åsikt är ovärderlig för oss och vi uppskattar din ärlighet.

Vi är fast beslutna att fortsätta att utvecklas och leverera högkvalitativt arbete och din feedback kommer att vara en viktig del av den processen.

Scroll to Top